Allt samlat på ett ställe

Med Uno Telefoni samlas allt du kan tänkas behöva på ett ställe. Bredband, växel, mobil och fasttelefoni och samma leverantör. Detta ger dig och ditt företag enkelhet och mer tid för det som faktiskt måste göras för att driva företaget framåt. Istället för att lägga energi på att ta reda på vad som är det bästa paketet för vilken produkt hos vilken operatör så är det enda du måste göra att välja Uno Telefoni. Mer behövs inte för att du ska få allt du behöver för att driva företag i teknikens värld!

Kunden i första hand

Det är otroligt jobbigt att behöva sitta timmar i kundtjänsten, trycka på en siffra mellan ett och nio tio gånger och till sist få prata med någon som bara skickar dig vidare. Med Uno Telefoni slipper du allt detta! Deras kundtjänst består av ett nummer för alla produkter. Du får prata med en expert på området så att du får hjälp snabbt och enkelt. Det är viktigt med att ingen tid slösas på onödiga saker som att sitta i telefon med kundtjänst när man driver företag! Få mer tid över för det som faktiskt behövs göras!

Formar erbjudandet efter dina behov

Uno Telefoni är unikt i sitt slag bland mobiloperatörer. De formar sitt erbjudande efter det kunden vill ha och behöver! Glöm paket som egentligen inte är det du behöver. Antingen innehåller de mer, vilket gör att du måste betala för något du inte behöver eller så innehåller de mindre, vilket gör att du måste kompromissa! Oavsett situationen så är det du som är förloraren och så borde det inte vara med något så viktigt som bredband och telefoni. Uno Telefoni erbjuder dig det du behöver och du betalar endast för detta! Inget krångel och inga konstigheter!

Enkelhet på alla plan

Om det är något som är ett återkommande ord inom Uno Telefoni så är det enkelhet! Detta gäller även deras avancerade växelsystem. Att det är ett utan de mest avancerade systemen är inget som du kommer märka i slutprocessen. Växelsystemet anpassas efter det du vill ha och behöva så att ditt företag ska ha det bra. Uno Telefoni förstår att alla företag är olika, så därför måste varje företags växelsystem anpassas efter de behov som måste uppfylla. Med enorma erfarenheter inom installation av växelsystem vet Uno Telefoni vad de håller på med och pratar om!

Efter företagets behov

Uno Telefoni anpassar inte bara sitt utbud efter de olika företagen. De vet att även inom företag så finns det stora skillnader på vad som behövs. Beroende på vilket konkret jobb som måste utföras behövs olika tjänster. Vissa använder mer fasttelefoni och andra behöver mobilen mer. Det kan även vara så att en person använder sig av båda beroende på vilken situation hen befinner sig i. För att slippa missförstånd med kunden har du bara ett nummer i Uno Telefoni men som anknyts till alla dina kontaktmöjligheter. Med detta nummer nås du alltså på din mobil och på fasta telefonen.

Läs mer om Uno Telefoni här: http://computersweden.idg.se/2.2683/1.527179/dagens-hit-bolag-uno-telefoni

Nyhetskälla: mobilabonnementtesten.com – Läs mer här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *