Bra råd för att få mer energi i vardagen

Det kan begränsas hur mycket energi som finns kvar i vardagen efter en lång dag på jobbet. Du har ingen vinst att laga mat, städa eller ha kul med din flickvän. Här är några förslag på idéer som kan ge mer energi och vinst.

Ändra din kost och träna mer

Dieten är en av de viktigaste sakerna att göra om du har energi eller inte. Det händer alltför ofta att det blir den enkla och ohälsosamma saken som är köpt med hem från jobbet. Även det kan sluta utan mat efter en så lång dag. Ät mer grönsaker, få mer protein och håll dig aktiv. Få lite frisk luft. Det kan låta tufft, men om alternativet är flera timmar i gymmet, låter det ganska bra okej, eller hur?

Ett annat alternativ till gymmet kan vara några hemövningar eller en promenad. Om det kan skapa mer motivation och energi, ta med din partner. Även om det kan vara svårt att komma ur soffan efter en lång dag på jobbet, gå sedan till ett jobb. Det ger dig mer energi. Och kan till och med skapa mer samstämmighet med dina nära och kära.

Om allt detta låter förvirrande är det också möjligt att få några alternativ som kan ge mer energi, både för träning och kosttillskott. Det borde inte komplettera din normala diet, men kan hjälpa till att slå på alla de olika viktiga vitaminer och mineraler som din kropp behöver.

koll på ditt liv hemma

HållerStressar ditt arbete Det finns förmodligen något som stressar dig hemma. Stress kommer överallt och hela tiden, vilket kan göra det svårt att få mer energi. Om det finns en spricka på tråden hemma och ingen tid för socialiseringen eller sexlivet kan det skada din psyke. Roten i huvudet är tid = rot i huset och kärlek. Ta en dag där du verkligen tar tag i lägenheten. Få en att göra-lista och ta en sak i taget. Lägg märke till hur mycket det gör att din kropp kommer ut ur systemet. Du får plötsligt mer vinst för läckra matrecept och kärlek.

Om allt detta inte hjälper till med mer energi och att få sexlivet att gå igen. Det kan alltid försökas flytta nya gränser i det privata. Kanske borde det finnas nya metoder och verktyg i sängen. Det kan vara gränsöverskridande att tänka på, men det kan vara en bra sak att försöka, vilket kommer att göra dig lyckligare och skapa mer energi och glädje i ditt förhållande. Ett bra sexliv och en bra hälsa passar ofta ihop.

Det kan också vara en bra idé att få några nya kläder från 2trendy till exempel. Du känner dig alltid mer frisk i vardagen när du har några kläder som är trevliga, men också superbekväma.

Du kan också dra nytta av att köpa några nya handdukar, filtar, doftljus etc. som gör ditt hem mer bekvämt.

Dessert som bra förspel

Här är receptet som kan hjälpa både energi och sexliv. Det nämns ofta att choklad är en sexuell ät och det är korrekt. Detta recept är därför perfekt som en förspel mot sex. Kakan som är både lätt att göra och vilken smakar himmelsk är gjord dagen innan. Så du kan planera den mysiga tiden och inte tänka mer på det innan du äter det.

Allt du behöver är:

150 g mörk läcker choklad
150 g smör
150 g socker
100 g pastöriserade äggulor
120 g pastöriserade äggvittor

Tillbehör: Jordgubbar med choklad och vaniljglass

TIllvägagångssätt:
Först smälter du smöret i en skål över ett vattenbad. Då vispas äggulor och 100g socker i en annan skål.

Rör sedan försiktigt chokladblandningen i äggmatet.

Viska äggvitorna i en tredje skål och blanda de sista 50 g socker längs vägen. Därefter tar du äggvitorna i chokladblandningen.

Därefter smörjs en form (18 cm i diameter) och halvan av moussen fördelas i formen.

Detta bakas nu vid 175 grader i ca. 25 min. Resten av moussen hålls kall medan.

När kakan är klar måste den kylas och moussen kommer på toppen av den färdiga botten. Sedan kyls det över natten och är redo för dagen efter som en god och utsökt läckerhet före fritiden. Läckra jordgubbar och vaniljglass passar perfekt både humör och smak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *