Hitta inspiration till ditt badrum

Hur ser det ut hemma hos dig? Öppnar du dörren till badrummet och kliver in i ditt drömbadrum? Om så inte är fallet kan det vara dags att ta in lite badrumsinspiration. Vi är ”duktiga” på att glömma bort att inreda badrummet som gärna får stå tillbaka för lyxiga kök och trendiga vardagsrum.

Hämta inspiration helt gratis

Nätet är fullt av webbsidor där du kan hämta massor med badrumsinspiration för både små och stora badrum. Om du har fördelen att ha mer än ett badrum kan du antingen inreda dessa i olika stilar eller i en enhetlig stil som gör det lätt för dig att använda likadana handdukar och badrumsmattor i båda badrummen. När du letat klart bland miljontals inspirationsbilder har https://www.dansani.se/inspiration ett brett utbud av badrumsinredning som passar både mindre och större badrum. Oavsett om du väljer att satsa på klassisk stil eller en retroinspirerad design på inredningen kan du enkelt mixa och matcha med olika attribut och detaljer.

Lek med färger och former och skapa ditt drömbadrum eller varför inte ge ditt badrum en spakänsla. Du skapar en härlig spakänsla med belysning som går att dämpa, lugna färger, några doftljus och kanske en musikanläggning kopplad till badrummet som spelar klassisk musik eller bjuder på ljudet av vågskvalp.

Inspiration på nära håll

Om du helst undviker att leta badrumsinspiration på nätet kan du snegla på hur dina vänner har inrett sina badrum och kanske plocka godbitarna ur dem och forma ditt eget drömbadrum med inslag från dina vänners inredning.

Ljus pastell – passar det?

Trender kommer och går men vissa färger, såsom vitt, blir sällan omoderna. Ljusa pastellfärger var ett modernt inslag i badrummen på 30- och 40-talet och vissa av dessa färger är nu åter trendiga men i en lite dovare och mattare nyans. Istället för att matcha vita väggar och vitt golv kan du bryta av en dovt rosa badrumsinredning med ljusgrått klinkergolv och vita textilier och inslag av guld eller silver.

Stilrent är lättstädat

Många av oss tänker i praktiska termer när det handlar om badrumsinredning. Ett badrum måste, för att se fräscht ut, städas regelbundet och gärna ha blanka kranar och handtag. Med en stilren design får du raka linjer som underlättar när du ska hålla rent. De raka linjerna på kranar, badrumsskåp och hyllor ger ett funktionellt intryck samtidigt som designen blir framträdande och bidrar till badrummets stilrena atmosfär.

Vad kan du göra för att ge ditt badrum ett lyft? Samla på dig massor med badrumsinspiration och sedan är det bara att sätta igång med ”projekt renovera badrum”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *