Så undviker du att din partner blir svartsjuk på din sexleksak

Har du just köpt en sexleksak som förändrat ditt liv? Vi vet hur det känns. När man hittar en sexleksak som passar en själv perfekt och som gör att man får orgasm efter orgasm efter orgasm så kan vanligt, leksakslöst sex kännas lite småtråkigt. Det kan sluta med att din partner blir rastlös och till och med lite svartsjuk på din leksak. Här får du tips på hur du undviker att din partner blir svartsjuk och hur du håller igång det “vanliga” sexet.

Köp en sexleksak till din partner

Om din partner är avundsjuk på att du skaffat en sexleksak så är en av de lättaste lösningarna att skaffa en leksak till din partner! Be din partner ta en titt på en hemsida så som winkwink.se och klicka sedan hem några produkter som hen kan testa. Om din partner är en kvinna är en vibrator eller en stimulator ett bra val. Om din partner är en man kan han testa någon av de många masturbatorer som finns på marknaden!

Involvera leksaken i sexakten

Om du hittat den perfekta leksaken som får dig att komma gång på gång så är en lösning att ge leksaken till din partner. Låt hen hålla i spakarna och känna sig involverad. Det kan kännas lite gränsöverskridande första gången, men om du tänker över det är det ju inte värre än att hen använder sina händer eller sin mun.

Parleksaker

Det finns en uppsjö av leksaker som är anpassade för par. Märket We-Vibe har många fantastiska produkter som kan användas av par. Det finns produkter som styrs via fjärrkontroll och till och med via en app i telefonen! Det betyder att ni kan ta med leken ut från sovrummet och använda den till förspel ute bland folk. Kanske på restaurangen eller på stranden? Parleksaker är spännande och kan göra att din partner känner sig mer involverad och inte blir lika svartsjuk längre!

Glöm inte old school-sexet

Okej, back to basics! När man använt en leksak länge kan man bli lite lat. Det är lätt att få orgasmer och man behöver i princip bara ligga där utan att lyfta ett finger. Man kan snabbt glömma hur härligt och intimt det kan vara med gammalt, hederligt old school sex. Boka in en kväll när ni bara fokuserar på varandra och gör det riktigt romantiskt. Tänd ljus, lyssna på musik och försök hitta nya sätt att stimulera varandra på. Lämna leksakerna i lådan och återupptäck hur det känns att bara vara med varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *