Vad är E-cigaretter?

E-cigaretter är ett bra och säkert hjälpmedel för dig som vill sluta röka. Det har visat sig vara minst lika svårt att sluta med vanan att tända en cigarett som att sluta med nikotinet. Med en E-cigarett från exempelvis xsmoke blir det enklare att lyckats. Köp den här länken.

Vilka kan använda dem?

Alla personer som röker och är över 18 år kan använda sig av denna uppfinning som förbättrar hälsan och minskar risken att drabbas av någon hjärt- och kärlsjukdom eller en lungsjukdom som exempelvis KOL. Flertalet av de som röker brukar bli sugna på en cigarett efter en måltid, då kan det vara en god idé att byta till ett mer hälsosamt val som en produkt från xsmoke.

Gör ett bättre val

En vanlig cigarett innehåller tusentals ämnen som är skadliga för din kropp och för din omgivning, en elektrisk cigarett är ett betydligt bättre val. En elektrisk cigarett innehåller nikotin men en vanlig innehåller omkring 4700 olika ämnen och kemiska föreningar. När du försöker att sluta röka är det nikotinet som kroppen kommer att sakna. De övriga ämnena som har tillsatts i cigaretten är hjälpämnen som gör att nikotinet tar sig längre ner i lungorna, vilket gör att du blir beroende snabbare. Minst hälften av ämnena i en vanlig cigarett är cancerframkallande.

Vad innehåller E-cigaretter?

Beroende på märke och tillverkare finns det ett flertal olika variationer och namn på de olika delarna men produkten består alltid av de tre delarna batteri, en förångare och en patron som är fylld med vätska. Vätskan kallas också för e-juice av vissa företag. Det är denna vätska som bildar ångan som ser ut som rök. Ångan är luktfri och missfärgar varken dina tänder eller naglar som vanliga cigaretter gör. Produkten fungerar genom att du trycker på knappen under batteriet, det skickar ström till förångaren som då värms upp. Allt sker på bara någon sekund. Under uppvärmningen förångas vätskan till vad som ser ut som rök men som bara är vanlig vattenånga.

Hur du kommer igång

Produkterna kan se lika ut men kvaliteten mellan de olika tillverkarna skiljer stort. Se till att läsa på och jämföra olika märken. Eftersom den elektroniska cigaretten består av flera delar, byter du enkelt ut dessa i takt med att de slits. Produkter som du kan använda under en längre tid gör dessutom att du sparar ännu mer pengar. Redan genom att övergå till den elektriska produkten har du sparat flera tusen kronor om året. Vissa märken har prisvärda paketerbjudanden som du kan beställa via nätet och få alla delar som du behöver bekvämt levererat hem i din brevlåda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *