Zizzi.se – webbshop med modekläder för kvinnor i stora storlekar

Om du är en kvinna med kurvor så kan jag varmt rekommendera att du går in och besöker zizzi.se – där du hittar en fantastisk webbshop med modekläder för kvinnor i stora storlekar. Det blir mer och mer vanligt att företag som säljer kläder tillhandahåller kläder i större storlekar, men om man ser på butikerna så är det ofta ett väldigt litet urval kläder för plus size och de sätter gärna denna kollektionen längst in i butiken, lite i skymundan. Kläderna är ofta mer skylande är snygga och detta ger en signal som inte alls är bra, varken för kvinnosynen i allmänhet, eller för självkänslan.

Zizzi.se säljer snyggt mode endast i storlek 40 till storlek 56. Alla olika stilar prövas på modeller och både designen och konstruktionen värderas innan plaggen börjar produceras.

Det är så otroligt bekvämt att beställa kläder via Internet. Det är bara att hitta det man vill ha, kontrollera vilken storlek som passar genom att gå in på storleksguiden och sen beställa! Vid varje enskilt plagg på hemsidan har Zizzi har även en guide som talar om plaggets mått och detta gör det lättare att kunna beställa något som passar just dig, men om varorna ändå kommer och de inte ser ut som du har tänkt dig, eller inte passar riktigt så är det bara att skicka tillbaka dem eftersom du så klart har 14 dagars ångerrätt ifrån det att du mottagit dina varor. Frakt kostar endast 39 SEK, inklusive moms och tull. Zizzi levererar dina varor så snabbt som möjligt och om du beställer innan kl. 12 en vardag så skickar de dina varor samma dag, förutsatt att varorna finns i lager.

Det finns ingen anledning längre att känna att man inte kan beställa snygga kläder – och då menar jag riktigt mode – på nätet. Ibland ser man fortfarande kläder som helst vill skyla kurvor, men Zizzi ser det som sin uppgift och utmaning att producera väldigt snygga kläder för att framhäva kurvigheten på bästa sätt.

Zizzi har varit en stor aktör inom curvy fashion-rörelsen sedan år 2000 och de säger själva att “varför ska kurviga kvinnor nöja sig med vanliga kläder när andra kvinnor får mode?” Deras slogan We looove Curves speglar dess äkta passion för sina kunder och deras behov. För Zizzi är det alltid en fråga om att stenhårt fokusera på personligheten hos nästa generations kurviga kvinnor. Att designa kurvigt mode är dock inte någon enkel uppgift. Man måste tolka uppkommande trender, men måste också kombinera detta med kunskap om passform och vilket material man ska välja som bäst kan framhäva de kvinnliga kurvorna.

Zizzi har nu mer än 120 konceptbutiker och mer än 1000 säljställen och har en bred kunskap och kan mycket väl vara på god väg att erövra norra Europa. Zizzi är mycket måna om sina kunder och att de ska bli väl omhändetagna och få den hjälp de vill ha. Detta är ännu en anledning för att handla från Zizzi.se – webshopen med modekläder för kvinnor i stora storlekar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *