Zizzi.se

Zizzi är en klädesbutik som lägger sitt fokus på ”riktiga kvinnor” istället för de digitalt omgjorda bilderna som man finner i allt för många modetidningar nuförtiden. Därför riktar Zizzi in sig på klädstorlekarna 41-56. Om man tar en titt i Zizzis egna tidning får man snabbt en mycket mer hälsosam och uppmuntrande bild av hur skönhet ser ut. Zizzi försöker nämligen inte dölja modellerna och sina kläder under ett lager av Photoshop. Det är vackra kläder för alla kvinnor. För att nå en så bred målgrupp som det går har man möjlighet att få information om Zizzis kläder på både danska, svenska, norska, finska och nederländska – klicka här. Dessutom finns den “globala” fliken där man finner information på engelska.

Enda sedan året 2000 har Zizzi varit en mycket viktig deltagare inom det kurviga modet. De var för tillfället inte nöjda över hur smalare kvinnor hade tillgång till mode, medan kurviga kvinnor skulle behöva nöja sig med tråkiga helfärgade täcken. Zizzi ansåg inte att det här var rättvist, och ville istället visa att alla kvinnor är värda stilfulla och moderika kläder. Zizzi.se berättar själv om hur deras märke står för en äkta passion för att göra sina kunder så lyckliga och belåtna som möjligt. De har över 120 olika konceptbutiker och mer än 1000 säljställen, där deras kunskap om mode kommer väl till hands. De har alltså ett stort utbud där de kan erbjuda ett stort antal tilltalande produkter.

Zizzi talar om hur viktigt det är att lägga fokus på den nästa generationens kurviga kvinnor och deras personligheter. Kläderna kan vara häftiga och coola, men kan även vara vackra och eleganta. I dagens samhälle har det lagts väldigt mycket fokus på att smalare kvinnor ska få snygga kläder, men i all marknadsföring och modetidningar har en stor del av kvinnorna i samhället nästan glömts bort. De vackra och coola kurviga kvinnorna, som Zizzi anser borde få en större del i rampljuset. Vem man än är förtjänar man att kunna utstråla sin egen stil och ha tillgång till ett stort antal olika kläder.

Det är dock en relativt utmanande uppgift att designa kurvigt mode. Zizzi.se håller ständigt koll på de kommande trenderna och kopplar samman dessa med tidigare erfarenhet och kunskap om passform samt material. Allt det här arbetet och väl uttänkta val leder till häftiga kläder som på ett bra sätt framhäver de kvinnliga kurvorna och låter en visa vem som är fräckast i stan.

En viktig aspekt enligt Zizzi är att kunderna alltid ska känna sig välkomna när de besöker en Zizzi butik. De ska ha tillgång till professionell hjälp, där personalen ska erbjuda service av högsta kvalitet. Man ska helt enkelt få en varm och inbjudande känsla av att träda in i en Zizzi butik. Deras tre värderingar är orden inspirerande, femininitet och säker framtoning. ”Inspirerande” syftar på deras passion att ständigt hålla sig uppdaterade om nya trender. ”Femininitet” syftar på deras vilja att skapa fantastiska stilar som framhäver styrkan och sensualiteten som de kurviga kvinnorna har. ”Säker framtoning” syftar på hur de hoppas på att kollektionerna och produkterna ska kunna förse kunderna med självsäkerhet och framtoning. Alla kvinnor är fantastiska och förtjänar att ha den stil som reflekterar deras inre styrka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *